JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu Lenovo Thinkpad T61 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-12-07 21:24:20

De basis van een optimale beeldscherminstelling is het kiezen van de juiste resolutie. Elk beeldscherm heeft maar één optimale resolutie-instelling. Als je de resolutie niet goed instelt, kan je scherm de beelden wazig tonen. Ga naar Start / Instellingen / Systeem / Beeldscherm / Geavanceerde beeldscherminstellingen. Bij Resolutie zie je de huidige instellingen. De instelling die past bij jouw beeldscherm heeft als toevoeging Aanbevolen. Controleer dit en pas het eventueel aan. Lees ook: Zo kun je tekst groter weergeven in Windows 10.'DPI-schaling' is een minder bekende instelling. Een verkeerde instelling geeft vreemde effecten. Je iconen lijken bijvoorbeeld te groot of zijn juist onleesbaar klein. Ga naar Configuratiescherm / Vormgeving en persoonlijke instellingen / Beeldscherm en klik op Aangepast schalingsniveau instellen. De beste instelling is 100%, maar als je slechte ogen hebt kun je dit opschalen naar 125%, 150%, 200% of hoger. Alles in Windows wordt groter met deze aanpassing (of juist kleiner als je terugschakelt naar 100%).


Een verkeerde instelling bij 'dpi schaling' kan ervoor zorgen dat iconen veel te klein (of juist te groot) worden getoond.

Met speciale hardware kun je je beeldscherm optimaal kalibreren, maar dit zal voor de meeste mensen te veel van het goede zijn. Windows beschikt ook over eigen kalibratieopties. Ga naar Start / Instellingen / Systeem / Beeldscherm / Geavanceerde beeldscherminstellingen / Beeldschermkleuren kalibreren. Een wizard begeleidt je stap voor stap naar de meest ideale instellingen voor jouw monitor. Je kunt de wizard altijd opnieuw uitvoeren als later blijkt dat het eindresultaat je niet bevalt. Tot slot is er de optimalisatie van de leesbaarheid van tekst. Dit kun je aanpassen bij de Geavanceerde beeldscherminstellingen. Klik op ClearType-tekst en doorloop de wizard. Windows toont steeds een stukje tekst en laat jou kiezen welke je het beste leesbaar vindt. Op deze manier wordt tekst veel beter leesbaar en daar heb je dagelijks profijt van tijdens het internetten en mailen.


De ontwikkelaarsconferentie Build van Microsoft is in volle gang, en het is duidelijk dat er aardig wat gaat veranderen in de eerste grote update van Windows 10. De HoloLens, Cortana en heel veel bots: wat is er nieuw?
De nieuwe versie van Windows 10 staat gepland voor komende zomer. De 'Anniversary update' moet ervoor zorgen dat het zogenaamde Universal Windows Platform, waarbij alle Microsoft-diensten naadloos met elkaar samenwerken, een stapje dichterbij komt. Maar er is meer. Lees ook: 13 tips voor Windows 10.Het toverwoord tijdens Build is 'bots'. Dat begint al met het Bot Framework dat Microsoft op gaat zetten. Daarmee kunnen softwareontwikkelaars hun eigen bots bouwen (bijvoorbeeld automatische chatdiensten, maar de mogelijkheden zijn eindeloos), die op die manier allemaal op dezelfde wijze gebruik maken van de diensten van Microsoft. Allemaal met hetzelfde doel: zo veel mogelijk automatiseren.De bots kunnen worden geïntegreerd op websites en in apps, maar ook in diensten van derden. Ook gaat Microsoft zelf bots inzetten binnen de bekende apps, zoals bijvoorbeeld Skype. Vorige week gaf Microsoft al een voorproefje door de Twitterbot @Tayandyou in te zetten - iets wat overigens niet helemaal goed uitpakte.



In Microsofts utopie kun je straks tegen je pc of Windows-smartphone zeggen dat je simpelweg trek hebt in een pizza, waarna je door een Dominos-bot door het bestelproces wordt geloodst, zonder dat je daarvoor een muis of scherm aan hoeft te raken. Zo ontstaat er geen ultieme supercomputer, zoals bijvoorbeeld Google het het liefst ziet, maar een netwerk van talloze bots met één specifiek doel.De stylus is nog steeds een beetje een ondergeschoven kindje in de techwereld. Apple heeft de mogelijkheden inmiddels omarmd in de nieuwe generaties iPad Pro, en Samsung werkte er al langer mee. Ook Microsoft kende de stylus-pen al van de Surface-tablets, maar de functionaliteit daarvan blijft achter en het werkt alleen met een select aantal apps.
Je hele scherm wordt een notitieblok met de nieuwe stylus-opties.Een Ink Workspace moet gebruikers vanaf deze zomer in staat gaan stellen overal op Windows 10-schermen notities te maken. Die worden dan ook meteen weer herkend door bijvoorbeeld de agenda-app en automatisch tussen de al bestaande afspraken gezet. Ook is er verregaande Office-integratie, en is de weg vrij voor apps van derden om de stylus-mogelijkheden te gebruiken.


Microsoft brengt ook de Bash-shell van Linux naar Windows. Dat houdt in dat ontwikkelaars vanaf dat moment hun programma's kunnen schrijven in de commandline van Linux, iets wat velen als een behoorlijke verbetering zullen verwelkomen.Doorsnee gebruikers zullen er weinig waarde aan hechten, maar voor ontwikkelaars is het een grote stap - en een stap voor ontwikkelaars betekent ook een stap voor de apps die ze bouwen, en die de rest van de wereld gebruikt.Goed nieuws voor gamers: het Xbox-platform wordt nog dieper geïntegreerd in de nieuwe versie van Windows 10. Er is een online winkel in de maak die zowel op pc als op de Xbox werkt, in plaats van de twee losse stores die het nu zijn. Ook worden bepaalde games - Forza is de eerste - speciaal gemaakt als universal app, zodat het op elk Windows-platform kan draaien.
Daarnaast wordt ook Cortana geïntegreerd op de Xbox, en dat is niet de enige verbetering voor de spraakassistente. Cortana krijgt een prominente rol in de Office-apps van Microsoft, en ook andere ontwikkelaars kunnen de Siri- en Google Now-concurrent in hun apps gaan inbouwen. Daarmee wordt Cortana een belangrijke spil in de nieuwe bot-wereld die Microsoft voor ogen heeft.



Tot slot nog wat nieuws over de HoloLens, Microsofts eigen holografische VR-idee. De developers kits daarvan worden vanaf vandaag naar ontwikkelaars verstuurd, zodat begonnen kan worden met het bouwen van hologrammen.Wanneer die hologrammen, en de holobrillen zelf, voor het grote publiek beschikbaar komen, is nog even afwachten. De techniek staat nog in de kinderschoenen, maar nu de ontwikkelaars - waaronder bijvoorbeeld NASA - ermee aan de slag kunnen, is een Star Wars-achtige hologramvergadering een klein stapje dichterbij.Het kan gebeuren dat er ineens een rare foutmelding blijft verschijnen telkens wanneer je je Windows-computer wil opstarten. Hier laten we zien wat je kunt doen als je te maken krijgt met ontbrekende bestanden.
Krijg je ineens telkens wanneer je je computer opstart bij het laden van Windows een melding dat er bestanden ontbreken terwijl je computer verder prima in orde lijkt te zijn? Dit kan komen doordat Windows bij het starten automatisch een programma of onderdeel probeert te laden dat niet langer op je computer staat. Lees ook: Overbodige bestanden verwijderen in Windows 10.


Je kunt deze foutmelding laten verdwijnen door ervoor te zorgen dat Windows het niet-bestaande bestand niet langer probeert te laden. In Windows 8.1 en Windows 10 moet je hiervoor met de rechtermuisknop op taakbalk klikken en Taakbeheer selecteren. Als je bovenaan het venster dat verschijnt geen tabbladen ziet, moet je op Meer details klikken. Selecteer vervolgens het tabblad Opstarten.Je krijgt nu een lijst te zien met alle programma's en diensten die Windows tijdens het opstarten automatisch probeert te laden. Probeer in deze lijst het item te vinden dat het probleem veroorzaakt. Als je meer informatie over een item wilt zien kun je er met de rechtermuisknop op klikken en Eigenschappen selecteren. Je kunt dan onder andere de bestandsnaam zien, wat kan helpen bij het identificeren van de boosdoener.Om ervoor te zorgen dat een programma of dienst bij het opstarten niet meer automatisch geladen zal worden, moet je er met de rechtermuisknop op klikken en Uitschakelen kiezen.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia