JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
Computer Support Blog
Essensial Software for Web Based Support
HP Server and Desktop
HP ILO - Remote Tech-Support Software
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu ASUS Eee PC T91 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-12-04 19:59:11

Mini-pc's kunnen een aantrekkelijke optie zijn voor als je weinig ruimte hebt om je pc een vaste plek te geven, maar toch een groter en beter beeldscherm dan op een laptop wilt gebruiken. De zeer kleine omvang heeft wel een duidelijke meerprijs. Bekijken we die nader, dan moeten we constateren dat je voor de prijs van een model zoals besproken - 400 à 600 euro - ook prima een laptop kunt kopen met minimaal vergelijkbare prestaties. Dan krijg je een je een beeldscherm en accu er dus 'gratis' bij. Bovendien doe je flinke concessies op prestaties en aansluitmogelijkheden, maar ook op de uitbreidbaarheid achteraf. Dat maakt het lastig zonder meer een mini-pc aan te raden.Een model als de Shuttle XH97V is eigenlijk een betere keuze als het niet per se superklein hoeft. Moet dat wel, dan is de Acer Revo One naar onze mening het beste allround-systeem. Hij is wat duurder, maar biedt wel enige uitbreidingsmogelijkheden voor opslag en is voldoende krachtig om dagelijks te gebruiken. Ben je op zoek naar een NUC-achtige barebone die een compacte behuizing koppelt aan wat kracht, dan zijn de Gigabyte Brix BXCE-3205 en de Shuttle NC01U goede opties. Is het je puur om een pc voor bij de televisie te doen, kies dan de ASRock Beebox die alles voor dit doeleinde biedt. Een voordelige optie is de kant-en-klare ECS Liva X2, maar qua mogelijkheden is dat model wel erg beperkt.


Sinds versie 10 heet Kingsoft Office, WPS Office. WPS staat voor Writer, Presentations en Spreadsheets, de onderdelen van de suite. WPS Office wordt ontwikkeld in Guandong en bevestigt de reputatie van Chinezen als copycats, van alle alternatieve suites is WPS Office degene die het meest op Microsoft Office lijkt. Zelfs het Lint is schaamteloos nagemaakt en her en der zelfs verbeterd. Zo is er een Night Mode die de kleuren dimt en ook is het handig om bijvoorbeeld binnen Writer meerdere documenten als tabbladen naast elkaar geopend te hebben. WPS Office leest en schrijft alle Office-bestandsformaten. WPS Office is beschikbaar voor Windows en in een iets oudere versie ook voor Linux. Daarnaast zijn er apps voor iOS en Android. WPS heeft een eigen cloud met ondersteuning voor versiegeschiedenis en het delen van documenten. Je documenten staan niet in China, maar in de Amazon-cloud.Er zijn meerdere versies van WPS Office, waarvan één gratis. Deze WPS Office Free voegt een watermerk toe bij het afdrukken of opslaan als pdf en wanneer je na dertig dagen niet kiest voor de betaalde versie, verlies je ook zaken als opslaan in docx/xlsx/pptx-formaat, bijhouden van wijzigingen, VBA-macro's en macrorecorder, een groot aantal sjablonen. WPS Office voor Windows is Engelstalig, maar heeft wel Nederlandstalige spellingscontrole. De apps voor Android en iOS zijn wel Nederlandstalig. Wil je documenten tussen verschillende apparaten synchroniseren, dan kun je daarvoor OneDrive, Google Drive, Box of Dropbox gebruiken.


Office 2016 is de eerste versie van de Microsoft-suite die de cloud gebruikt voor meer dan alleen opslag. De belangrijkste nieuwe functie, het gelijktijdig met anderen werken aan een document is echter veel te beperkt geïmplementeerd, onwaardig voor een nieuwe release van Microsoft Office. Te hopen valt dat men dit snel uitbreidt en dan niet alleen voor de 365-abonnees, maar ook voor wie een losse licentie heeft gekocht. De beperkte vernieuwing in Office 2016 geeft de concurrentie de kans zonder zelf echt fors te vernieuwen, toch dichterbij te komen.Gebruik je bijvoorbeeld nooit een draaitabel in Excel, of velden en verwijzingen in een Word-document, dan is de kans groot dat alles waarvoor jij Microsoft Office gebruikt ook prima kan met één van de gratis alternatieven. De beste keuze is dan de Google Docs-suite en toch ook de app- en webversies van de verschillende Microsoft-programma's, die op sommige punten de echte Office voorbijstreven. De andere pakketten kies je eigenlijk alleen om alternatieve redenen. Wil je opensource, dan is LibreOffice de enige keuze, wil je zo veel mogelijk Microsoft Office op Linux, kies dan voor WPS Office.



Soms laat het wifi-netwerk op een bepaalde plek te wensen over, maar is er wel een snelle en stabiele ethernetverbinding beschikbaar. Hier lees je hoe je deze bedrade verbinding deelt met al je apparaten. Handig daar waar wifi vaak stoort. We gebruiken een Windows 10-laptop om een hotspot te maken.
In dit artikel lees je hoe je een bedrade internetverbinding deelt via wifi. Hiervoor gebruiken we geen extra software. We bespreken de stappen voor het besturingssysteem Windows 10. Alles werkt ook in Windows 8.1, wellicht zijn een paar benamingen net anders. Lees ook: Veilig en gemakkelijk wifi delen met je gasten.Het is de bedoeling dat je laptop een werkende internetverbinding heeft via ethernet, bijvoorbeeld in een hotelkamer, op school of andere situatie. We gebruiken de interne wifi-adapter van je laptop om de bekabelde ethernetverbinding 'uit te zenden' als een wifi-hotspot. Hieraan koppelen we uiteraard een wachtwoord. Zoals je gewend bent met wifi, wordt je nieuwe netwerk zichtbaar voor je smartphone, tablet, laptop(s) en andere wifi-apparatuur. Met het juiste wachtwoord kun je dan gemakkelijk verbinding maken.


Tip 01 Met een paar trucjes deel je de internetverbinding van je laptop via wifi met je smartphone, tablet en andere apparatuur: geen extra hardware nodig!

Zorg ervoor dat de internetverbinding van je laptop werkt via de bekabelde verbinding. Het is nu allereerst handig om te weten waar je netwerkinstellingen te vinden zijn. In Windows 10 geef je de zoekopdracht netwerk in je startmenu om Netwerkcentrum te openen. Je vindt dit onderdeel ook via Configuratiescherm / Netwerk en internet / Netwerkcentrum. Je ziet het netwerk waarmee je verbinding hebt onder De actieve netwerken weergeven. Bij Verbindingen zie je hoe je verbonden bent, als het goed is staat hier Ethernet. Als je via een draadloos netwerk verbinding zou maken, vind je achter Verbindingen de aanduiding WiFi.


Je bent één klik verwijderd van het overzicht van je netwerkadapters. Klik hiervoor op Adapterinstellingen wijzigen. Je ziet minimaal twee adapters: je ethernet-adapter voor de bedrade verbinding en je wifi-adapter. Je wifi-adapter moet de aanduiding Ingeschakeld hebben. Als dit niet het geval is, kun je dit voor elkaar krijgen via het menu achter de rechtermuisknop.Als je wifi-verbinding de status Verbonden heeft, dien je deze nu te verbreken. Internet wordt immers verzorgd door je ethernet-adapter, anders kunnen we de wifi-adapter niet gebruiken voor het uitzenden van het netwerk. Gebruik de rechtermuiskop op je wifi-adapter en kijk bij Status om te zien of je verbonden bent, als de verbinding actief is kies je Verbinding maken verbreken.



We zijn nu aanbeland bij een iets technischer deel om alles aan te praat te krijgen. Zoek in je startmenu naar opdra om Open opdrachtprompt te vinden. Klik met de rechtermuisknop op dit onderdeel en kies Als administrator uitvoeren. Er zijn twee commando's nodig om je wifi-hotspot in de lucht te krijgen. Hierna kun je de opdrachtprompt sluiten met het commando exit of het bekende kruisje.De wifi-hotspot wordt met een commando aangemaakt en met een ander commando actief. Allereerst dien je de opdracht netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=Naam key=Wachtwoord te geven. Hierbij zorg je dat je bij Naam de gewenste naam van jouw wifi-hotspot invult, ook wel de SSID genoemd. Wij kiezen Bronwater. Met deze naam verschijnt de hotspot straks voor andere apparaten 'in de lucht'. Je kiest ook een wachtwoord, wij stellen voor dit voorbeeld even 12345678 in. Zorg dat jij uiteindelijk kiest voor een goed wachtwoord, maar zolang je nog met experimenteert, kun je het eenvoudig houden.


Na het creëren van de nieuwe virtuele wifi-hotspot krijg je als het goed is een aantal meldingen te zien. Hieruit blijkt dat je actie geslaagd is. Je moet het netwerk nu alleen nog activeren. Hiervoor geef je netsh wlan start hostednetwork als opdracht bij de opdrachtprompt.
Je wifi-netwerk is nu zichtbaar voor andere apparaten, maar wacht nog even met verbinding maken. Je moet je internetverbinding nog delen met de virtuele wifi-hotspot. Kijk eerst bij Netwerkcentrum zoals beschreven bij tip 2 en klik op Adapterinstellingen wijzingen. Je ziet een extra draadloos netwerk met hierbij de netwerknaam die je bij tip 5 hebt ingesteld (Bronwater in ons voorbeeld). De adapter heeft ook een naam, bijvoorbeeld Hotspot of LAN.
Klik met de rechtermuisknop op je ethernet-adapter en vraag de eigenschappen op. Laat de basisinstellingen van het tabblad Netwerken met rust. Ga naar het tabblad Delen en plaats een vinkje bij Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer. Kies in het dropdownmenu van Verbinding via thuisnetwerk de adapter van je virtuele wifi-netwerk die je bij de vorige tip hebt gevonden. In ons voorbeeld heet de adapter Hotspot. Bewaar je instellingen met Ok.In dit weekoverzicht lees je onder meer tips voor het kopen van een mediaspeler, zie je welke tools onmisbaar zijn voor een optimaal wifi-netwerk en vind je overzichten van de beste gratis software en handige Chrome-tips.
Wifi is fantastisch... als het werkt. Nu is dat doorgaans wel het geval, maar áls dat draadloze internet het een keer laat afweten, dan is dat meestal op de momenten dat je het 't hardste nodig hebt. We bespreken hier vijf tools die je kunnen helpen als wifi niet lekker werkt.
Google Chrome is een handige browser en hoe je ermee werkt wijst zich vanzelf. Maar er zijn ook functies die niet zo voor de hand liggen en die daarom niet bij iedereen bekend zijn. Handige trucjes die de browser vele malen prettiger in het gebruik maken als je ervan weet.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia