JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
Computer Support Blog
Essensial Software for Web Based Support
HP Server and Desktop
HP ILO - Remote Tech-Support Software
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu Apple A1189 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-11-30 01:08:33

Met een eenvoudig vinkje bij Default stel je in welk besturingssysteem standaard moet worden gestart.

De installatie van Ubuntu is grotendeels gelijk aan die van Windows. Kies als eerste de taal (Nederlands) en klik op Ubuntu installeren. Als de computer is verbonden met internet, vink dan Updates downloaden tijdens de installatie aan. Eventueel kun je ook kiezen voor Deze programma's van derden installeren, zodat je met minder moeite bijvoorbeeld mp3-bestanden kunt afspelen. Klik op Verder. Nu komt de belangrijkste stap: namelijk het kiezen van de juiste schijf. Klik onderaan op Iets anders en klik op Verder. Selecteer vrije ruimte en klik op de plus (+). Zet de Grootte op de grootte van de schijf, minus de hoeveelheid van je RAM (meestal is 4 of 8 GB is prima).


Zorg dat de locatie Begin van deze ruimte geselecteerd is. Bij Gebruiken als laat je de optie staan op Ext4 loggend bestandssysteem en bij Aankoppelpunt vul je een slash (/) in. Klik op OK. Klik opnieuw op de overgebleven vrije ruimte en opnieuw op de plus (+). Selecteer dit keer bij Gebruiken als de optie Wisselgeheugen (swap area). Laat de overige opties zoals ze zijn en klik op OK. Controleer nog een keer of alles klopt. Zorg ervoor dat je niets hebt veranderd aan de NTFS-partitie waar Windows op geïnstalleerd staat! Klopt alles? Klik dan op Installeer nu en daarna op Verder om de partities aan te maken en de installatie te starten. Tijdens de installatie maak je een gebruikersaccount aan, kies je de tijdzone en stel je nog enkele andere dingen in. Onderbreek de installatie niet, helemaal niet tijdens het wegschrijven van de partities. Achteraf wordt de computer even herstart en kun je als het goed is kiezen tussen Windows en Ubuntu.


Het nieuwe startmenu van Windows 10 is heel handig en gebruiksvriendelijk omdat je het op eenvoudige wijze naar wens kunt aanpassen, zodat je snel de apps of informatie kunt vinden die je frequent nodig hebt. Lees ook: Zo pas je het startmenu van Windows 10 aan.De meeste mensen hebben echter ook een aantal websites die ze heel regelmatig gebruiken, en het zou dan ook handig zijn om deze in het startmenu te zetten in plaats van alleen de lijst met Favorieten in de browser. De methode voor het toevoegen van websites aan het startmenu is echter minder voor de hand liggend dan de rest, omdat je het niet vanuit het startmenu zelf kunt doen. Hier leggen we uit hoe het werkt.Als je gebruik maakt van de nieuwe Edge browser, moet je naar de website die je aan het startmenu wilt vastpinnen navigeren en rechts bovenaan op de drie puntjes klikken. Selecteer vervolgens de optie Deze pagina aan Start vastmaken. Als je akkoord gaat, komt de site aan onderaan het Live Tegels gedeelte van het startmenu te staan. Als je erop klikt, wordt de site automatisch in Edge geopend.



Als je liever wilt dat de website in je standaard browser geopend wordt, is er een (iets ingewikkeldere) manier om dat voor elkaar te krijgen. Navigeer om te beginnen naar de website die je aan het startmenu wilt vastpinnen.In Internet Explorer moet je met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de webpagina klikken en Snelkoppeling maken kiezen. Je krijgt dan de vraag of je een snelkoppeling op je bureaublad wilt aanmaken. Klik op Ja.
Een snelkoppeling naar een website aanmaken met Internet Explorer.
In andere browsers moet je het icoon dat in de adresbalk links van http staat naar het bureaublad slepen om een snelkoppeling aan te maken.Ga vervolgens naar je bureaublad, klik met de rechtermuisknop op de zojuist aangemaakte snelkoppeling en kies Kopiëren. Ga naar de zoekbalk rechts van de startknop en typ run. Klik in de zoekresultaten op de bureaublad app Uitvoeren.In dit programma moet je shell:programs intypen en op OK klikken. Vervolgens wordt er een venster met de Verkenner geopend. Klik met de rechtermuisknop ergens in het hoofdgedeelte op een lege plek (zodat je niet per ongeluk een map opent) en selecteer Plakken. De website wordt dan in het startmenu geplaatst in het Alle apps gedeelte.


Om de webpagina als tegel in het startmenu te krijgen, moet je naar Start > Alle apps gaan en in de alfabetische lijst naar de snelkoppeling van de website zoeken. Sleep het icoon naar het Live Tegels gedeelte aan de rechterkant van het startmenu, en klaar is Kees. Je kunt nu de aangemaakte snelkoppeling van je bureaublad verwijderen.Als je Edge gebruikt om websites aan het startmenu toe te voegen, kun je ze net als andere items uit het startmenu verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken en Van Start losmaken te kiezen.Maar als je een andere browser gebruikt, kun je de toegevoegde websites alleen uit het startmenu verwijderen door naar de bureaublad app Uitvoeren te gaan, shell:programs in te typen en de snelkoppelingen te verwijderen in het Verkenner venster dat tevoorschijn komt.


Als je Ubuntu hebt geïnstalleerd, zit je nu met de opstartlader Grub. Je kunt Grub configureren met de zogenaamde Grub Customizer. Dit programma kun je als volgt installeren. Klik op de Ubuntu-knop en typ Terminal en open dat programma. We gaan nu een paar commando's invoeren. Typ sudo add-apt-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizer en voer daarna je wachtwoord in en druk op Enter. Typ vervolgens sudo apt-get update en druk op Enter. Daarna typ je sudo apt-get install grub-customizer, als er gevraagd wordt om toestemming, kun je op Enter drukken om te bevestigen en door te gaan.Zodra de installatie eenmaal klaar is, kun je opnieuw op de Ubuntu-knop klikken en grub customizer typen en het programma openen. Je kunt nu op het tabblad List configuration de volgorde van de opties wijzigen. Op General Settings kun je kiezen welk besturingssysteem standaard moet worden opgestart en hoelang het Grub-scherm weergegeven moet worden. Klik op Save om de wijzigingen op te slaan.



Bij default entry kun je de standaardoptie kiezen die gestart moet worden voor Grub.

Als je Windows als dualboot hebt geïnstalleerd, kun je gewoon bij de schijf van het andere besturingssysteem. Met Ubuntu is dat niet het geval. Om de ext4-schijf in Windows te kunnen lezen, is een apart programma nodig. Een handig programma hiervoor is Ext2Read. Anders dan de naam doet vermoeden, ondersteunt dit ook ext4. Wel kun je hier alleen bestanden mee lezen vanuit Ubuntu. Je kunt het programma hier downloaden en dan te klikken op de groene downloadknop. Pak het gedownloade zip-bestand uit en voer de toepassing die erin aanwezig is als administrator uit, door er met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor Als administrator uitvoeren. Je ziet nu de Ubuntu-schijf in de vorm van /dev/sdaX. Als je erop dubbelklikt, zie je alle mappen erin. In home/[gebruikersnaam] vind je je persoonlijke bestanden. Je kunt een map of bestand opslaan door er met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor Save.Inmiddels is Windows 10 bijna een half jaar oud en kunnen we er vanuit gaan dat er goede laptops en andere apparaten worden gemaakt met Microsofts nieuwste paradepaardje. Computer!Totaal vloog naar Las Vegas om op de CES-beurs de beste nieuwe Windows 10-apparaten te bekijken.


Samsung liet ons een nieuwe tablet zien die door middel van een toetsenbord heel vlot kan worden omgetoverd tot laptop. We hebben het natuurlijk over de Tab Pro S; een verbeterde versie van de Galaxy Tab S. Het grote verschil is het besturingssysteem. De Tab Pro S wordt geleverd met Windows 10 (Home of Professional), waardoor het apparaat een waar productiviteitsmonster wordt.
Niet alleen is het scherm net zo helder als de Galaxy Tab, de Tab Pro S is ook nog dunner dan zijn voorganger. Wat wil je nog meer?Hoewel Acer voorheen wat steken liet vallen als het ging om het produceren van smartphones en Windows Mobile nou ook niet iets was om over naar huis te schrijven, is de combinatie Windows 10 met een smartphone geen gek idee.
De Acer Liquid Jade Primo is de eerste premium Windows smartphone die niet van Microsoft komt.
Met een full-hd-scherm van 5,5", een Soapdragon 808-processor (waardoor je er Continuum op kunt gebruiken), en een camera met maar liefst 21 megapixels is het een echt premium toestel. Tevens is het de eerste premium smartphone die niet van Microsoft zelf komt en geeft ons daarmee genoeg reden om zenuwachtig te worden.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia